Privé yogalessen

Privéles is een fijne manier om tijd te besteden aan jezelf, om je te verdiepen in jezelf en om jezelf verder te ontwikkelen.

Hatha yoga

Wil je graag yogalessen volgen en vind je een groepsles nog een te grote stap? Wil je eerst een aantal privé yogalessen voordat je instroomt in een groepsles? Wil je graag individueel begeleid worden op jouw yogapad? Kies dan voor privélessen!

Privé les Hatha yoga is fijn als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering. Tijdens een privé yoga sessie krijg je de begeleiding die jij nu op dit moment nodig hebt (adem-, meditatie-, yoga- / bewustwordings-oefeningen) op het tijdstip dat het jou uitkomt. We kijken samen naar jouw wensen en behoeften, zodat je kunt groeien en jouw doelen kunt bereiken in jouw eigen unieke ritme.

Babymassage

Bij een privé cursus kan er meer rekening gehouden worden met het ritme en de behoefte van jou en je baby. Samen spreken we een voor jullie geschikte tijd af. Je kunt kiezen voor een privé les babymassage zowel bij mij, als in je eigen vertrouwde omgeving.

Vaak zijn 2 lessen voldoende om de volledige massage aan te leren. Mocht er behoefte zijn aan een extra les / informatie, dan kan er nog een les bijgeboekt worden.
Inclusief een uitgebreid naslagwerk!

Het is tevens mogelijk om met een groepje vriendinnen bij jouw thuis les te krijgen. Voor meer informatie neem contact op

Ik wil graag meer weten over een yoga privéles

Naam:(Vereist)
Ik ben geinteresseerd in de onderstaande yoga privéles. Neem met mijn contact hierover op.

Student Registration

Already have an account?

Log In
Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld