Yoga

Het woord ‘yoga’ betekent letterlijk ‘verbinding’:

  • verbinding tussen lichaam en geest,
  • verbinding met alle aspecten van jezelf,
  • verbinding met wie je ten diepste bent, vol energie stralend van leven en gezondheid

Yoga helpt je te luisteren naar het gevoel van je lichaam en kan je veel leren over jezelf. Bijvoorbeeld of je jezelf onder druk zet of juist ruimte geeft.

Bij de Vleugelboom bieden we je groeps- en privé­lessen.

Wat anderen zeggen

Ingrid Jansen
Ingrid Jansen
Lees verder
Lieve Patricia wat ben jij mijn rots in de branding ! Yoga is zoveel meer bij jou dan moeilijke oefeningen op een yogamatje. De lessen zijn voor iedereen geschikt omdat het niet gaat om hoe lenig je bent maar je leert luisteren naar je eigen lichaam zodat je kan accepteren dat alles er mag zijn . In de coronatijd de online lessen , de ingesproken meditaties en yoga nidra ….. die lessen heb ik altijd bij me . Ik heb geleerd om te accepteren, in het nu te leven en ik begrijp het samenspel tussen lichaam en geest steeds beter . Je verrast me na zoveel jaren nog altijd met vernieuwende lessen en inzichten. Het gaat bij deze yogaschool niet om het verdienmodel maar om de overdracht van kennis en liefde . Heel veel dank hiervoor 🙏🏼
Irma
Irma
Lees verder
Yoga bij Patricia is een aanrader: de lessen zijn gevarieerd en Patricia creëert met haar positieve kijk op zaken, de wekelijkse spreuk/intentie voor de les en haar goede humor altijd een heel prettige sfeer. Na een actieve (werk)week, dwarrel ik op vrijdag altijd heerlijk neer in het nu. Ga er altijd opgeruimd en vrolijk vandaan!
Tanja de Boer
Tanja de Boer
Lees verder
Patricia geeft altijd vol enthousiasme onze yogales. Elke week met een nieuw thema die ze uitlegt waarna we heerlijk aan de slag gaan. Elke les is een feestje waarna ik ontspannen naar huis ga. Altijd les met een lach en alles is goed. Mijn rustmomentje voor mezelf elke week.
Vorige
Volgende
Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld