Yoga samen

Heb je zin om te ervaren hoe je helemaal bij jezelf kunt blijven in het NU en dat terwijl je kindje lekker bij je in de buurt aan het rondscharrelen is?

Heb je zin om te  ervaren hoe je “anders” naar je kind kunt kijken en misschien ook wel “anders” naar jezelf (d.m.v. observeren en waarnemen zónder oordeel). Wil je jezelf en je kind “anders” leren kennen op een mooie intense, maar speelse manier?

Samen yoga doen is genieten, bewegen, ervaren, ontspannen en verbinden. Op een liefdevolle, veilige, actieve en ontspannen manier, ga je samen (liggend, zittend, kruipend, dansend) contact maken met jezelf en met elkaar.

Wat doen we tijdens de les?

We maken gebruik van yogaoefeningen; massage- en vertrouwensspelletjes; liedjes; versjes; dansen en muziek, gericht op de belevingswereld en de ontwikkeling van je kindje.

Samen kun je je grenzen en je mogelijkheden ontdekken. Dit kan je helpen om het basisvertrouwen in jezelf en het contact met je kindje te versterken. Vanuit dit vertrouwen en dit bewustzijn kun je op een andere manier naar jezelf leren kijken en naar je kind. Om samen te kunnen genieten van deze lessen hoef je geen yoga-ervaring te hebben.

De lessen zijn speels, afwisselend en hebben een gezellige, ongedwongen sfeer. Jij als ouder oefent spelenderwijs je buik-, bekkenbodem-, bil- en beenspieren, armen, schouders en rug. Je krijgt veel liedjes en oefeningen mee naar huis, zodat je er thuis ook plezier en verdieping in kunt vinden. Voor de ouders is het tevens een leuke manier om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Meedoen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat de achteroverrolmops; het ruimteschip; de pannenkoek; de pizzamassage of de lampa-oeps is? Wil je mee op een yoga-avontuur in het bos; naar de kabouters; naar de zon, de maan en de sterren; naar het circus; naar de dierentuin en nog veel meer?

Wil je ook graag weten hoe je een lievelingsprentenboek van je kindje anders kunt benaderen? Schrijf je dan in voor de cursus ’Yoga samen met je dreumes / peuter’ en beleef samen het yoga-avontuur. Je zult misschien versteld staan van je eigen kunnen en dat van je kind. Na afloop van elke les is er iets lekkers (fruit o.i.d.), een mooie afsluiting.

Wanneer?

Vrijdagochtend 10.30 – 11.30 uur

De cursus bestaat uit 5 lessen:

voor ouder en kind vanaf ca. 1 – 4 jaar

29 oktober en 5, 12, 19, 26 november 2021

11, 18, 25 maart en 1, 8 april 2022

20, 27 mei en 3, 10, 17 juni 2022

Schrijf je nu in!

Voor ouder en baby vanaf ca. 3 t/m 9 maanden

14, 21, 28 januari en 4, 11 februari 2022

Schrijf je nu in!

Privéles samen met je kind?

In een privé sessie wordt een programma samengesteld wat afgestemd is op de situatie / ontwikkeling, die jij en je kind op dat moment doormaken. Het is een fijne manier om (weer) in verbinding te komen met je eigen kracht en van daaruit jezelf te verbinden met de ander. 

Voor meer informatie neem dan contact op.