Reiki

Reiki is onvoorwaardelijke liefde. Het is de energie die om ons heen al het leven laat groeien en welzijn.
Via handoplegging wordt gewerkt met universele energie. Wanneer energie niet optimaal door het lichaam stroomt kan dit klachten en ziekten veroorzaken. Reiki laat de energie weer stromen, helpt blokkades weg te werken en ondersteunt elk genezingsproces.

De behandelaar is het kanaal voor deze energie. Wij doen het dus niet zelf, maar de Reiki energie stroomt via ons. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, dus eigenlijk heel je jezelf. Reiki energie is een intelligente energie. Tijdens een behandeling stroomt de Reiki naar die plaatsen waar de energie het meest nodig is. Reiki gaat door kleding, dekens en zelfs gips heen.

Wat kan Reiki voor je doen?

Reiki is een doeltreffende en eenvoudige manier om je ’heel’ te voelen.

Reiki doet altijd wat voor de ontvanger van Reiki het belangrijkst is.

Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing. De kwalen of de ziekten kunnen in sommige gevallen verdwijnen of verminderen. Sommige ziektes moeten echter gewoon doorleefd worden. Reiki kan daarbij wel een enorme steun zijn en de acceptatie vergemakkelijken.

Het brengt nooit schade toe omdat het altijd stroomt in de hoeveelheid die de ontvanger nodig heeft.

Ze werkt verrijkend en ondersteunend bij praktisch iedere vorm van hedendaagse medische behandelingen.

Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam door middel van haar harmoniserende werking en meestal leidt het tot een diepe ontspanning.

Reiki is er voor iedereen, ook voor kinderen. Als een kind bijvoorbeeld, niet lekker in z’n vel zit; lichamelijke klachten heeft; overgevoelig is voor indrukken; vervelende dromen heeft; zich afsluit; erg druk in z’n hoofd is; moeite heeft met de omgang met anderen, kan Reiki hierbij een hulpmiddel zijn. Om te weten wat Reiki en/of Quantum Touch voor je kan doen, moet je het eigenlijk zelf ervaren. Je bent van harte welkom.

Reiki cursussen

Het leggen van de handen op een mens of op het lijf van een dier om de pijn te verzachten of weg te nemen, is iets wat mensen al instinctief in zich hebben. Helaas zijn bij de meeste volwassenen de energiekanalen als het ware ’dichtgeslibd’ waardoor dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd wordt. 

Door deze blokkades kan de universele levensenergie niet meer volledig doorstromen. Tijdens een Reiki cursus worden de blokkades in de energiehuishouding losgemaakt zodat de levensenergie weer onbeperkt kan worden opgenomen en doorgegeven aan anderen.

Sinds 2002 zijn wij Reiki Master en bevoegd om anderen in te wijden. Wij verzorgen cursussen waarbij je ingewijd kunt worden in Reiki I, II en III
Dit doen we in hele kleine groepjes/privé zodat er alle aandacht is voor jou en jouw proces. Neem contact op voor meer informatie.

Graag wil ik
Naam:

Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld