Quantum Touch

Quantum Touch is een zeer simpele en bijzondere “Energie verhogende” methode, die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert.
Hierdoor kunnen eventuele energieblokkades worden opgelost en wordt het lichaam weer in balans gebracht. Quantum Touch is een methode die ook wel de ‘helende handen’ wordt genoemd. Het is een bijzonder krachtige en eenvoudige methode.

“Een groot healer is iemand die erg ziek was en zichzelf heeft genezen. Niemand kan werkelijk iemand anders genezen; de persoon die genezing nodig heeft, is de genezer.
Ik geloof dat alle healing zelfhealing is”.

Richard Gordon

Wat kan Quantum Touch voor je doen?

Quantum Touch kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid. Spieren en gewrichten nemen na de behandeling weer zoveel mogelijk hun oorspronkelijke plaats in. Als het lichaam het kan, zal het zichzelf genezen van binnenuit en Quantum Touch kan dit proces versnellen.

Het is wonderlijk hoe snel botten van heupen, schouders en zelfs van de schedelbasis in enkele minuten van scheefstand naar evenwicht kunnen veranderen met als gevolg dat het lichaam zichzelf, zoveel als op dat moment mogelijk is, in balans gaat brengen.
Het lichaam heeft een onvoorstelbare mogelijkheid om zichzelf te genezen en Quantum Touch helpt om dit proces te activeren. Vooral bij acute klachten werkt Quantum Touch heel snel, maar ook bij oude, soms tientallen jaren geleden opgelopen, verwondingen kan Quantum Touch voor een enorme verlichting en herstel zorgen.
Door middel van Quantum Touch kan stress veranderen in ontspanning; kan lichamelijk en geestelijk evenwicht ontstaan; kun je meer inzicht in jezelf krijgen en een blij, vrolijk en energiek gevoel kan volgen. Quantum Touch werkt verrijkend en ondersteunend bij praktisch iedere vorm van hedendaagse medische behandelingen.

Neem contact op voor meer informatie.

Naam:

Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld