Privéles

Kinder- en tieneryoga

Binnen een groep is het niet altijd mogelijk om in te gaan op de individuele behoefte van elk kind. Een privé les kan dan een goede aanvulling zijn. Tijdens een privé les (persoonlijke begeleiding) kan een yoga programma op maat worden aangeboden. Je kunt het zien als een vorm van individuele coaching d.m.v. kinder-/tieneryoga.

In een privé sessie wordt uitgegaan van de individuele behoefte en vraag van je kind.

Er wordt een programma gemaakt wat afgestemd is op de ontwikkeling, die je kind op dat moment doormaakt.

Omdat alles spelenderwijs wordt aangeboden, wordt het gemakkelijker opgenomen. Afhankelijk van de behoefte van je kind, kan er eventueel ook een korte Reiki of Quantum Touch behandeling worden gegeven. 

Hatha yoga

Privé les Hatha yoga is fijn als je behoefte hebt aan een persoonlijke benadering. Als je wilt werken aan datgene wat jij op dit moment het meest nodig hebt (adem-, meditatie-, yoga- /  bewustwordings oefeningen) op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Privéles is een fijne manier om tijd te besteden aan jezelf, om je te verdiepen in jezelf en om jezelf verder te ontwikkelen.

Yoga samen met je kind

In een privé sessie wordt een programma samengesteld wat afgestemd is op de situatie / ontwikkeling, die jij en je kind op dat moment doormaken. Het is een fijne manier om (weer) in verbinding te komen met je eigen kracht en van daaruit jezelf te verbinden met de ander. 

Babymassage

Bij een individuele cursus kan er nog meer rekening gehouden worden met het ritme en de behoefte van jou en je baby. Samen spreken we een voor jullie geschikte tijd af’. Je kunt kiezen voor privé les babymassage zowel bij mij, als in je eigen vertrouwde omgeving.

Vaak zijn 2 lessen voldoende om de volledige massage aan te leren. Mocht er behoefte zijn aan een extra les / informatie, dan kan er nog een les bijgeboekt worden.
Inclusief een uitgebreid naslagwerk!

Het is tevens mogelijk om met een groepje vriendinnen bij jouw thuis les te krijgen. Voor meer informatie neem contact op