Emotional Freedom Technique (EFT)

EFT is een effectieve methode om stress in je lichaam op te ruimen.
Wanneer er iets (heftigs) gebeurt dan reageert je lichaam automatisch en vaak blijft er nog een rest spanning achter, waar vanuit je gaat reageren (terwijl je dat niet wilt / bewust bent).

Met behulp van de tap/klop techniek (EFT) kalmeer je de ‘alarmcentrale’ in je brein, ontkoppel je de oude ervaring met de fysieke reactie, waardoor je in het NU niet meer vanuit het verleden hoeft te reageren. Je levensenergie gaat weer vrij stromen en gebeurtenissen of herinneringen worden van hun negatieve lading ontdaan.

EFT is voor iedereen: volwassenen en kinderen. Het kan ingezet worden bij onverwerkte emoties, angsten, verslavingen enzovoort. Ook bij kinderen met angsten, nare herinneringen, niet volledig presteren op school, geblokkeerd zijn door negatieve inprentingen is EFT zeer effectief gebleken. De resultaten zijn bijzonder en verbazingwekkend. Tevens leer je direct hoe je zélf EFT kunt toepassen op momenten dat je het nodig hebt.

EFT is een tool die binnen de energetische psychologie valt en 20 jaar geleden werd ontwikkeld door de Amerikaanse ingenieur Cary Graig. Je zou EFT kunnen zien als een broertje van EMDR.

Wouthiera Crommelin van ‘in Bloei’ heeft een mooie combinatie gemaakt van EFT, familie opstellingen en visualisatie. Bij Wouthiera heb ik geleerd hoe ik deze krachtige combinatie kan inzetten in de praktijk. Ballast en oude pijn worden op een snelle, effectieve manier opgeruimd zodat je weer lichter en vrijer verder kunt op jouw levenspad

Naam:

Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld