Persoonlijke begeleiding

Op weg naar ontspanning, vertrouwen, kracht en balans.

Persoonlijke begeleiding wordt helemaal toegespitst op jou.
Ik help je om je weer bewust te worden van je innerlijke kracht / innerlijke stilte en vanuit deze staat jouw weg te gaan.

Wat heb je nodig? Wat wil je bereiken?

Heb je het gevoel dat je in een overlevingsstand staat? Heb je het gevoel dat je niet de beste versie van jezelf bent? Voel je diep van binnen dat het anders kan, maar weet je niet hoe? Heb je een blessure? Wil je anders omgaan met je ziekte? Ervaar je chronische pijn? Ervaar je spanningen, angsten, boosheid? Blijf je hangen in oude patronen? Ben je het vertrouwen kwijt en wil je dit hervinden? Heb je het gevoel dat je niet verder komt?

Ben je op zoek naar jezelf of naar jouw weg?
Je kunt jezelf alleen ontmoeten door te Zijn!
Je hoeft niet op zoek te gaan naar jouw weg.
De weg ontvouwt zich door het stap voor stap te gáán!

Wil je meer zelfvertrouwen, in je kracht; in balans komen en vandaaruit je beslissingen nemen? Wil je contact maken met de stilte in jezelf en met jouw kwaliteiten en mogelijkheden? Wil je letterlijk en figuurlijk lichter leven? Wil je nu eindelijk stappen zetten op weg naar een nieuwe toekomst?
Ben je bereid om oude pijn te (h)erkennen, patronen los te laten en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent?

Persoonlijke begeleiding wordt helemaal toegespitst op jou!

Ik maak gebruik van verschillende technieken, waaronder: Reiki, Quantum Touch, Hypnotherapie, EFT (Emotional Freedom Technique), Familieopstellingen, Visualisatie, Access Bars, (Creatief) Coaching, Yoga, adem-, ontspannings- en meditatie technieken. Meer informatie over alle gebruikte technieken vind je hier.

Ik werk met korte trajecten (het start traject omvat 3 sessies) met eventueel een vervolgtraject. Samen kijken we naar wat er op dít moment voor jou belangrijk is en welke technieken het best ingezet kunnen worden. Een combinatie van de diverse bovenstaande technieken blijkt heel doeltreffend te werken.

Wanneer jij je gedachten verandert, verandert alles.

Spreekt dit jou aan? Neem contact met me op. Je bent van harte welkom.

Kinderen

De één op één sessies kunnen je kind helpen om te gaan met onzekerheid, gebrek aan (zelf)vertrouwen, concentratiestoornis, verlegenheid, alle ‘prikkels’ en drukte om hem/haar heen. Soms weet een kind het gewoon even niet en zit het niet lekker in zijn/haar vel.

Een paar sessies kan al genoeg zijn om de innerlijke kracht weer te ervaren.

Dit kan met behulp van het creatief coaching traject, welke laagdrempelig is en waar we op een creatieve manier aan de slag gaan met het ‘pro-bleem’ (‘pro’ betekent: vóór iets zijn/ten gunste van, dus hiermee aan de slag gaan kan je veel opleveren). Tevens kunnen alle bovengenoemde disciplines geïntegreerd worden in dit traject.

De ouder(s) worden betrokken bij dit traject onder andere in de vorm van een voorafgaande één op één sessie (dit is heel waardevol gebleken en helend voor zowel de ouder als het kind)

Neem contact met me op voor meer informatie.

Naam:

Wat anderen zeggen

Stefan Meegdes
Stefan Meegdes
Lees verder
Persoonlijke begeleiding - Na een moeilijke periode in mijn werk, met een burn-out als eindresultaat, kwam ik tot de conclusie dat dit niet het leven is wat ik wilde. Patricia heeft mij op een fantastische manier persoonlijk begeleid met meerdere technieken, waardoor ik het vertrouwen in mijzelf, de balans en het plezier weer terug vond. Met deze nieuwe energie en inzichten heb ik inmiddels de stap gezet om mijn eigen bedrijf te beginnen. Patricia ik ben je dankbaar!
Tanja de Hoogh
Tanja de Hoogh
Lees verder
Lieve Patricia, ik ken je al vele jaren en vind het nu heel bijzonder dat ik het traject van de “ virtuele maagband” samen met je heb mogen doen. Ik heb tijdens dit traject heel veel over mezelf geleerd en ben ook nog eens 26 kilo afgevallen. Heel erg bedankt voor deze bijzondere beleving. Liefs Tanja
Vorige
Volgende
Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld