Persoonlijke begeleiding

Op weg naar ontspanning, vertrouwen, kracht en balans.

Persoonlijke begeleiding wordt helemaal toegespitst op jou. Wij gaan uit van jouw sterke kanten en helpen je weer bewust te worden van je innerlijke kracht / innerlijke stilte.

Wat heb je nodig? Wat wil je bereiken?

Voor iedereen is de begeleiding anders: Heb je een blessure? Wil je anders omgaan met je ziekte? Heb je last van spanningen, angsten, boosheid? Wil je contact maken met de stilte in jezelf? Ben je het vertrouwen kwijt en wil je dit hervinden? Wil je meer in je kracht en in balans komen?

Ben je bereid om oude patronen los te laten en te gaan ontdekken wie je werkelijk bent?

We kunnen van alles combineren binnen een sessie. Misschien heb je behoefte aan EFT of ondersteunende yoga-, ademhalings-, ontspannings- of meditatie oefeningen? Een sessie kan meerdere disciplines omvatten. Tevens is het mogelijk om deze vorm op een andere manier (op een zeilboot of wandelend in de natuur)  te ervaren. Zie  ‘Programma’s op maat’

Iedereen ervaart de persoonlijke begeleiding op zijn/haar eigen manier. Kom het zélf ervaren dan is alle uitleg waarschijnlijk overbodig. 

Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom.

Kinderen

De één op één sessies kunnen je kind helpen om te gaan met onzekerheid, gebrek aan (zelf)vertrouwen, concentratiestoornis, verlegenheid, alle ‘prikkels’ en drukte om hem/haar heen. Soms weet een kind het gewoon even niet en zit het niet lekker in zijn/haar vel.

Een paar sessies kan al genoeg zijn om de innerlijke kracht weer te ervaren.