Creatief coaching

Creatief coaching is gericht op bewustwording en zelfontplooiing en geschikt voor iedereen: kinderen, volwassenen, gezinnen.
We stemmen af op datgene wat jij wilt bereiken, jouw wensen en behoeften.

Creatief coaching is heel doeltreffend. Creativiteit helpt je om in het hier en nu te zijn. Creativiteit helpt je om de antwoorden op je vragen in jezelf te vinden. Door creatief aan de slag te gaan vergroot je je oplossend vermogen en ervaar je je kwaliteiten. Het creatieve proces gaat je helpen om op een andere manier bezig te zijn met datgene waarvoor je bij me komt. Jouw creatie is een afspiegeling van jou. In jouw creatie wordt zichtbaar wat je je misschien tot dusver nog niet bewust was. Hier gaan we mee aan de slag.

Door via jouw creatie naar je vraag/probleem te kijken, kom je tot verrassende inzichten die je verder kunnen helpen.

Creativiteit is een heel krachtig middel dat niet alleen heling, verbinding en inzicht brengt, maar ook ontspanning, flow en plezier.

Tijdens een creatief traject kunnen we gebruik maken van diverse hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld: tekenen, schilderen, boetseren, bijenwas, lichaamswerk, ademoefeningen, bio-energetische oefeningen, meditatie.

Hoe?

Het traject begint met een kennismakingssessie. Deze is kosteloos en geheel vrijblijvend! Tijdens deze sessie maken we (creatief) kennis met elkaar en wordt jouw hulpvraag duidelijk. Vervolgens bespreken we het mogelijke traject voor jou.

Een creatief traject is kortdurend (ongeveer 7 sessies, soms wat korter/langer). Je komt wekelijks of om de week voor een sessie van ca. 1 ½  uur (voor kinderen soms wat korter).

Tussendoor evalueren we om te kijken of het traject nog naar wens verloopt. Wanneer je vraag is beantwoord / probleem opgelost, sluiten we het traject op een mooie manier af en krijg je al je werkstukken mee naar huis.

Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom voor een gratis intake/kennismakingssessie.