Access Bars

Rust en ruimte
Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je rust en ruimte creëert in je hoofd en lichaam. Het helpt bij het verminderen van stress, angst, depressie, piekeren. Het brengt diepe ontspanning, rust in je hoofd en lichaam, beter slapen, energie, levenslust en een positievere kijk op het leven.
Jij hoeft alleen maar te ontspannen en stelt jouw lichaam in staat om vastzittende gevoelens, belemmeringen, oude gedachten, overtuigingen, patronen los te laten. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte. Vanuit deze ruimte kunnen zich meer mogelijkheden ontvouwen dan je gedacht had en kun je het leven gaan leiden waar je naar verlangt.
Tijdens een Access Bars behandeling, lig je volledig gekleed, heerlijk ontspannen op de behandeltafel. Degene die jou behandelt raakt zachtjes een aantal punten op je hoofd aan.
Op je hoofd zijn 32 punten die verbonden zijn met verschillende levensgebieden die voor ons belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld: vreugde, verdriet, geld, controle, relaties, lichaam, ziekte, gezondheid en nog meer.
Op deze levensgebieden heb je in de loop van je leven spanning opgeslagen door middel van overtuigingen, oordelen, ideeën over jezelf en je leven. Dit heeft gaandeweg patronen gevormd, welke zich hebben vastgezet in je hoofd en lichaam.
Door de zachte aanraking van de behandelaar op de bewuste plek op het hoofd, gaat de energie stromen en kan jouw lichaam de oude ballast loslaten. Alsof er een frisse wind door je hoofd waait en alsof er een grote schoonmaak plaats vindt. Je hoofd wordt leeg, je lichaam laat moeiteloos los en jouw innerlijke reis begint.
Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom.

Neem contact op voor meer informatie.

Naam:

Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld