Bewust-Zijn

Bewust-Zijn in dit moment
Je kent vast wel zo’n moment, waarin je helemaal opgaat in dat moment. Dat kan een zonsondergang zijn, het gezang van vogels in de lente, een kat die heerlijk ligt te slapen, een baby, glinsteringen van de zon op het water, prachtige muziek die je raakt in je hart, enzovoort.
Dit soort momenten doet je opgaan in het moment. Er is niets anders dan dit moment en je wordt erdoor in beslag genomen; het raakt je. Je lééft.

In het hier en nu leven is LEVEN met volle aandacht, is ZIJN
Zó neem je een huidig moment waar en wanneer dat is afgelopen, gaat het naadloos over in een ander huidig moment, en dan weer een ander moment enzovoort. Zo ontvouwt zich het hier en nu, in dit moment.

Zijn in dit moment is: Zijn met wat is, zoals het nu is, zonder het anders te willen laten zijn.

‘Zijn’ is echter niet altijd zo vanzelfsprekend. Vaak loopt het hoofd over met allerlei ideeën, beelden, oordelen, zorgen en allerlei andere zaken die je aandacht vragen. Je staat dan in een soort van ‘overleefstand’.
Wat zou er gebeuren wanneer je de tijd neemt om je te verbinden met je lichaam, je gevoel, je innerlijk? Wanneer je de ballast van het denken loslaat, kan een ongekende diepte ervaren worden: helderheid, rust, stilte, balans, inzicht, een vredevol gevoel en kun je rusten in Zijn zoals je bent.

Al je kwaliteiten, je eigenschappen, je mogelijkheden ontdek je, door te ervaren en te Zijn.

Bewust-Zijn sijpelt door alle aangereikte groeiprocessen heen, zowel bij Yoga, Reiki, Quantum Touch, Hypnose technieken, EFT als de Persoonlijke begeleidingstrajecten. Alles heeft te maken met Bewust-Zijn. Bewust Zijn in dit moment brengt je in het NU.

Bewust-Zijn kan overal: binnen en buiten. Met de Bewust-Buiten-Zijn workshops, ervaar je dit al wandelend of varend in de prachtige natuur.

Klik op de dienst waarover je meer wilt weten of vraag hierover meer informatie aan.

"Jouw taak is het om te Zijn en niet om dit of dat te zijn”

Sri Ramana Maharshi
Je winkelwagen
Shop cart Je hebt nog niets besteld